English
O-ringen

Resa till etapperna

Orienteringslöpning

Etapp 1 och 2 - Arena Rosenfors

Vi har sedan höstnumret av O-Ringentidningen lyckats säkra uppen större yta för parkering i anslutning till O-Ringenstaden samt vid Arena Rosenfors att nyttja de två första tävlingsdagarna. Detta gör att vi kan hänvisa all bussning till ett och samma ställe, O-Ringenstaden. Satellitparkeringen kommer inte vara öppen dessa två dagar,men kommer att användas som planerat för etapp 3.

Vi vill också uppmana dig som bor väster om Oskarshamn, eller generellt har det närmare/vill passa på att turista lite i området, att ta bilen till etapp 1 och 2. Parkeringen kommer att kosta 100 kronor per dag och det hjälper oss mycket i planeringen om alla som räknar med att ta bilen bokar en parkeringsbiljett i god tid. Detta för att vi skall kunna säkerställa tillräckligt många parkeringsplatser men också för att inte sätta in fler bussar än vad som behövs från O-Ringenstaden. Bokningen gör du här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Etapp 3 - Arena Gunnarsö

Arena Gunnarsö ligger cirka 4 km från O-Ringenstaden. Gång-och cykelväg kommer att vara skyltad. För er som kommer med cykel till arenan finns anvisad cykelparkering.

Från O-Ringenstaden förstärker också Kalmar länstrafiks linje 701 som går i en slinga runt campingsområdet var 15:e minut medtvå till tre bussar i kolonn. Restid cirka 25 minuter. För er som kommer med bil hänvisar vi till satellitparkeringenmed etappbuss till arenan. Restid cirka 20 minuter.

Etapp 4 och 5 - Arena Döderhultsdalen

Arena Döderhultsdalen ligger på gångavstång från O-Ringenstaden.För er som kommer med cykel finns anvisad cykelparkering. Kommer du med bil? Parkering finns i anslutning till O-Ringenstaden och promenadavståndet till arenan är sedan 200 m – 2 km.

MTBO

Etapp 1 & 2 - Arena Långehäll

Bil till gratis arenaparkering. Ingen förbokning krävs.

Etapp 3, 4 & 5 - Arena Döderhultsdalen

Boende i O-Ringenstaden samt Oskarshamn tar cykel till etappen. Om man kommer med bil parkerar man gratis vid Scania på anvisad MTBO-parkering. Ingen förbokning krävs. Från parkeringen tar ni cykeln till arenan.

 

PreO

Etapp 1 - Arena Målilla OK:s klubbstuga

Boende i O-Ringenstaden tar etappbuss till Arena Rosenfors. Boende i Oskarshamn samt på övriga ställen tar bil till parkering vid Arena Rosenfors. Du bokar din parkeringsbiljett i bokningsportalen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Från Arena Rosenfors avgår sedan minibussar till arenan för PreO.

Etapp 2 - Arena Havsslätts friluftsområde

Boende i O-Ringenstaden tar cykel till arenan. För er som bor på andra ställen eller kommer med bil så är det gratis parkering vid arenan.

Etapp 3 - Arena Stadsparken

Boende i O-Ringenstaden tar cykel till arenan. För er som bor på andra ställen eller kommer med bil så är det gratis parkering vid arenan.

Etapp 4 - Arena Berga IP

Samtliga tar bil till pratis arenaparkering.

Etapp 5 - Arena Kristineberg

Boende i O-Ringenstaden tar cykel till arenan. För er som bor på andra ställen eller kommer med bil så är det gratis parkering vid arenan.