Uppdatering av klass i din anmälan

I och med att O-Ringen Uppsala har flyttat fram ett år så innebär det en del klassbyten.

Anmälningarna som omfattas av ett klassbyte gäller endast våra tävlings- och motionsklasser där åldern är av betydelse för vilken klass du deltar i (dock ej DH21). Så om du har en anmälan i någon av dessa klasser ber vi dig logga in härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och göra din ändring.

Eftersom vårt klassutbud är så stort och det i flera fall är tillåtet att delta i en klass som inte motsvarar födelseår är det inte möjligt för oss att flytta anmälningarna automatiskt.

Du loggar in med din bokningsreferens (finns i din bokningsbekräftelse) och e-postadress. När du loggar in får du upp hela din bokning dvs. alla deltagare som är bokade under samma bokningsreferens. Under respektive namn kan det se ut på tre olika sätt:

  • Rödmarkerad ruta – klassbyte är nödvändigt då det angivna födelseåret inte matchar klassen. Välj ny klass i rutan till höger.
  • Gulmarkerad ruta – klassbyte är inte nödvändigt men det angivna födelseåret matchar inte klassen. Om du vill byta klass – välj ny klass i rutan till höger. Annars lämnar du din bokning som den är.
  • Ingen information under namnet men en ruta med val till höger. Ingen ändring är nödvändig men du kan göra en ändring om du vill.

När du har gjort dina ändringar trycker du på Spara ändringar. Din uppdatering skickas då till vår bokningsservice och kommer att hanteras i tur och ordning – vi ber er ha överseende med längre handläggningstider än vanligt. Du får en ny bokningsbekräftelse så snart din önskade ändring blivit inlagd.

Observera att du enbart kan ändra din klass, behöver du göra någon annan ändring hänvisar vi till vår bokningsservice oringen@nordictravel.se.

Vi ses i Uppsala till sommaren!

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision