Podcast 138 - möt Yannick Michiels

Från Belgien och bäst i världen

I sommar avgörs för första gången WOC i sprintgrenarna, individuell, knock-out och sprintstafett. Detta ska avgöras på Jylland i Danmark i början av juli månad 2020. En av dom stora favoriterna på herrsidan är Yannick Michiels från Dessel i Belgien.

Per Forsberg och Radio O-Ringen podcast träffade Yannick Michiels i den kinesiska huvudstaden Beijing i början av november månad 2019. Det blev ett intressant samtal om träning och tävling men också om hur det att vara en av världens bästa och komma från Belgien som ju är ett litet land i orienteringsvärlden. Löpstyrkan har alltid varit Yannick Michiels styrka men under 2019 visade han att han numer behärskar även den tekniska sidan med bravur. Han vann Wolrd Cup sprint under 2019 och detta betyder naturligtvis mycket inför det stundande WOC i Danmark 2020.

- Jag har absolut guld som mål när jag åker till Danmark, berättar Yannick Michiels i Radio O-Ringen podcast #138. Dnena podcast är på engelska och ni hittar den här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. samt där poddar finns.

Synpunkter, kommentarer eller drömgäster framöver, skriv till radio@oringen.se.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision