O-Ringen podcast 136 om Åre 2021

Åre gör sig redo för fest - orienteringsfest!

I Radio O-Ringen podcast #136 möter ni två av de som jobbar med sikte mot Åre 2021. Hanna Falkenström är ansvarig för Resa&Boende och tävlingschefen Magnus Johansson. Två viktiga kuggar för att det ska bli en riktig orienteringsfest vecka 30 2021 i Åre med omnejd. Mycket är redan på plats men mycket återstår innan många tusen orienterare ska navigera sig till Jämtland och Åre. Kartorna är på gång, likaså är alla arenor klara.

- De första etapperna i Trillevallen blir något alldeles extra, säger Magnus Johansson. En annan viktig bit av en lyckad O-ringenvecka är boendet och här jobbas det febrilt på flera fronter berättar Hanna Falkenström.

- I Åre finns mängder med så kallade "kalla bäddar", dvs bäddar/stugor som normalt sett inte hyrs ut av ägaren men här försöker vi få loss så många som möjligt till alla gäster och orienterare som vill komma till Åre 2021. I podden pratas det också mycket om transporter och bussning som är en stor nöt att knäcka beroende på att boendet kommer bli väldigt utspritt över bygden.

- Tanken är att ha flera olika busslinjer för att kuina erbjuda en smidig transport, både till arenorna och O-Ringentorget, berättar Hanna Falkenström. Lyssna till Radio O-Ringen podcast #136 om Åre 2021 härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Har ni frågor, synpunkter eller någon drömgäst; skriv till radio@oringen.se.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision