O-Ringen önskar god jul med årets sista podcast!

Lyssna till Maria Krafft Helgesson i podcast 132

Radio O-Ringen podcast önskar alla en riktigt god jul och detta med julpodden 2019.

I pod #132 möter ni Svenska Orienteringsförbundets tf ordförande Maria Krafft Helgesson. Maria som sätter inspiratör, författare och utbildare inom kommunikation och tillgänglighet på sitt visitkort. Ämnen som som definitivt kommer upp i podden.

Maria fick under året hoppa in som tf ordförande i Svenska Orienteringsförbundet då den tidigare ordföranden Inge Blomberg tvingades att hoppa av p g a personliga skäl. Maria var vice ordförande och tvekade aldrig att ta över ansvaret.

- Nej, det var ingen tvekan. Jag tackade ja i princip direkt, berättar Maria i podden. I denna Radio O-Ringen möter ni en personlig Maria Krafft Helgesson som sedan hon sökte (och fick) jobbet som generalsekreterare för O-Ringen 2015 i Borås har upplevt massor tack vare orienteringen.

Det är ett spännande samtal där Maria också avslöjar hon hon ställer sig till att ställa upp som kandidat till att fortsätta som ordförande för SOFT i samband med förbundsmötet våren 2020. Lyssna härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster!

Radio O-Ringen önskar alla lyssnare en riktigt God Jul och Gott Nytt År!!

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision