Ny O-Ringenpodcast - nu också på Spotify

Nu finns Podcat # 130 ute - här kan du lyssna till Jörgen Rostrup.

I Radio O-Ringen podcast #130 möter ni Jörgen Rostrup, landslagschef för norsk orientering.

Per Forsberg träffade honom innan World Cup-avslutningen i Kina och det blev ett väldigt intressant samtal om både hans egen framgångsrika karriär, men också om hans långa timeout från orienteringen. Han utstrålar en stark egen vilja, ett individualistiskt tänkande för att nå de mål man sätter upp.

En vilja och ett tänkande som gav honom två individuella VM-guld, 1999 i Skottland på kortdistansen och 2001 i Finland på långdistansen. Dessutom har han två VM-guld i stafett.

Just stafetter är något som Jörgen Rostrup inte har satt högst på dagordningen, han gillar inte att springa stafetter berättar han i podden. Under den långa timeouten från orienteringen jobbade han med fotbollslaget IK Start från Kristiansand. Var en del av fotbollslaget i den högsta ligan i Norge som fysio. Ytterligare en erfarenhet som var bra att ha med sig när han tackade ja till jobbet som landslagschef för norsk orientering.

Lyssna på Jörgen Rostrup i Radio O-Ringen podcast #130 i ett mycket intressant samtal om ledarskap och att sätta upp och nå målsättningar.

Lyssnar gör du härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster via Hipcast. Vi finns nu också på Spotify där du hittar oss om du söker på O-Ringen Podcast. Följ oss gärna!

Synpunkter och kommentarer till radio@oringen.se

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision