Godmorgon O-Ringen! Välkommen till en dag knökfull med aktiviteter!

Äventyret fortsätter. I dag kör MTBO sin tredje etapp vid Arena Vrinnevi alla ni lediga OL:are rekommenderar vi att ta er till Arenan och prova på MTBO. Det är jättekul! För alla, inte bara för de som har artros i knäna.  

Idag säger SMHI att värmen kommer! Så drick ordentligt, ta med hatten ut och för er som kommer fylla Arena Lejongropen för LiU-sprinten ta på er solglasögonen! Det skyddar bara inte ögonen mot solens strålar ni kommer även se jättecoola ut på alla de faktastiska foton fotograferna brukar få till under just sprinten.

O-Ringen fortsätter vid Arena Vrinnevi för MTBO med dess tredje etapp. Vrinneviskogen är Norrköpings största friluftsområde. Terrängen och etappen erbjuder variation. Här finns allt från parkstigar, svåra tekninska stigar till fina skogsstigar. Banorna kommer delvis att passera bostadsområden så var uppmärksamma! Överlag så är terrängen flack men några backar finns.

Till Vrinnevi tar ni er lättast på cykel, det är bara 4 km från O-Ringentorget. Envisas ni med att ta bilen finns det parkering en halv kilometer från arenan.

LiU-sprinten går av stapeln i Arena Lejongropen där juniorerna startar vid 14.30 och senioreliten vid 17.30. Självklart är du där och hejar! Även hit vill vi att ni cyklar eller tar apostlahästarna. Det är 1,5 km från O-Ringenstaden kortare än en vanlig promenad till start helt enkelt. Det klarar ni!

Under aktivitetsdagen finns det hundratals aktiviteter att uppleva, sjöar (och ett hav) att bada i och tid att spendera tillsammans med familj och vänner. Vi vill tipsa om att prova på MTBO eller Indoor under dagen. Om ni är sugna läs gärna mer i de nyheter där vi särskilt presenterar dessa coola upplevelser.

Slå som vanligt på Radio O-Ringen för att inte missa något viktigt, FM 104,0 MHz här i Finspång, FM 101,5 MHz i Norrköping. Sändningarna börjar kl. 06:30 varje morgon under veckan och pågår fram till kl. 21:00.

Fakta om Etapp 3 MTBO och Elittouren

Etappnamn: Kyrketappen respektive LiU-Sprinten

  • Plats: Arena Vrinnevi respektive Arena Lejongropen i Norrköping
  • Första start MTBO: kl. 08:30
  • Första start Elitsprinten: kl. 14:30

Ta dig dit? Cykla eller promenera.

Delta men inte anmäld? Inga problem! Det går att anmäla till MTBO på plats på arenan för. Du behöver inte vara medlem i någon klubb för att springa. Elittouren... hem och träna så kanske du kan anmäla dig nästa år.

Bara vara publik? Inga problem! Det är bara att komma och hänga på Arenorna. Var ute i god tid till Elitsprinten för att få de bästa platserna.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision