Podcast #122 Anna Bachman

Anna skyndar långsamt.

I Radio O-Ringen podcast #122 möter ni Anna Bachman från IFK Lidingö. Anna som tidigare i år blev svensk mästarinna i nattorientering. För andra gången.

- Jag gillar att springa i mörkret, berättar Anna i podden. Anna Bachman har som mål att ta en plats i det starka svenska laget till VM i orientering i Norge i slutet av augusti månad 2019. Ett tufft mål men Anna viker inte från målsättningen. Ett fint besked var då den fina jaktstarten hon gjorde i Helsingfors och World Cup då hon plockade rejält och blev topp 10.

Inför säsongen bytte hon tränare och har också haft tjänstledigt, allt för att maximera chanserna att ta sig till Norge och VM.

- Det är framförallt att jag nu har tid till återhämtning, sa Anna Bachman till Per Forsberg när de träffades i samband med Sprint-SM i Hudiksvall i månadsskiftet maj-juni. Lyssnat till Anna Bachman i Radio O-Ringen podcast #122 härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Hör gärna av er med synpunkter, kommentarer eller drömgäster, radio@oringen.se.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision