Träna i Kolmårdsterräng

Vi erbjuder i år tre olika områden för träning - alla med typisk terräng för sommarens O-Ringen.

Borgsholm / Borgsmo (kartan släpps 1 juli) ligger nära den blivande O-Ringenstaden och i stort sätt inne i Norrköping och det är lätt att ta sig dit. Där finns det möjlighet att träna både MTBO och lite lättare nivåer av orientering men mellan stigarna får man se upp för där ställs det krav på bra orienteringsteknik.

På kartorna Glotternskogen och Strömsfors / Kolmårdens Tak (finns nu tillgängliga för köp) är det många som har sprungit tävlingar genom åren. Terrängen är en blandning av öppna tallbevuxna hällmarker och mer tunglöpta partier med sankmarker och blåbärsris. Det är god framkomlighet och måttlig till stark kupering. Här har ni bästa möjligheten att hitta tekniken inför O-Ringen.

Köpta kartor finns att hämta ut på Deltagarservice vid O‑Ringentorget. Vill du ha dem tidigare via post skickar du ett mejl om detta till info@oringen.se efter att du köpt kartorna här.

I paketen medföljer banförslag på fyra olika nivåer för varje område och det finns 25-30 kontroller utsatta på varje karta. Kontrolldefinitioner samt vägbeskrivning till respektive område hittar du här!

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision