East Sweden Arena på O-Ringentorget

Föreläsningar av namn som Johan Olsson och Aron Andersson. Stuntskola och ungdomscirkus för de unga och rader av spännande företag bland utställarna.

East Sweden Arena i Norrköping, mitt på O-Ringentorget, blir en fullmatad mötesplats för både stora och små.

East Sweden Arena är en ny typ av satsning i O-Ringensammanhang. Arenan är resultatet av ett samarbete mellan Region Östergötland och O-Ringen och den kommer att ligga mitt på O-Ringentorget, precis intill stora scenen. På East Sweden Arena blir det både utställning och ett späckat scenprogram under veckan.

- Vi vill skapa en intressant och lockande mötesplats för alla orienterare, liten som stor, säger Margareta Hagman, projektledare för satsningen. I utställningsdelen har vi några av regionens största och mest innovativa företag. På scenen blir det livesändningar, föreläsningar och andra aktiviteter. Dubbla OS-guldmedaljören Johan Olsson och äventyraren Aron Andersson är två gäster som är klara i dagsläget.

Östergötland är en av landets hetaste tillväxtregioner med starka innovatörer och entreprenörer. Många spännande företag söker ständigt nya talanger att rekrytera och orienterarna är en målgrupp East Sweden vill nå.

- Vi vill visa vad vår region har att erbjuda och berätta för orienterarna om Östergötland som en plats att besöka, bo och arbeta på, säger Erik Nellmark, marknadsföringsansvarig för East Sweden.

- East Sweden Arena ska vara en plats att tanka energi för nästa etapp – både i skogen och i livet. Givetvis hoppas vi att så många som möjligt ska få en starkare bild över allt spännande som vår region har att erbjuda.

Missa inte East Sweden Arena - se hela veckans program här:

https://eastsweden.se/oringen? Länk till annan webbplats.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision