Projektledare utsedd för O-Ringen Smålandskusten 2022

Linda Tufvesson blir projektledare för O-Ringen 2022.

O-Ringen kommer till Smålandskusten och Oskarshamn år 2022. Arrangemanget som aldrig tidigare har gått här har nu fått en projektledare i Linda Tufvesson.

Linda arbetar idag till huvudsak som prefekt eller institutionschef på Sveriges Lantbruksuniversitet samt som universitetslektor i energiteknik med inriktning mot hållbar utveckling på Högskolan i Dalarna. Sin idrottsliga karriär påbörjade hon som 7-åring i OK Silva där hon sprang orientering under många år och under åren har det blivit flera O-Ringen som deltagare. Idag blir det dock mer MtbO och cykling snarare än orientering men kärleken till sporten finns kvar.

- Att nu få möjligheten att leda O-ringen Smålandskusten 2022 känns fantastiskt. Det är en tjänst där jag får möjlighet att kombinera min passion för ledarskap och kommunikation med mitt intresse för idrott. Det är samtidigt en lockande utmaning ur ett ledarskapsperspektiv. Jag ser fram emot att få bygga upp ett starkt samarbete med funktionärer och involverade organisationer och hoppas kunna skapa både engagemang och drivkraft, säger Linda.

Linda Tufvesson tillträder tjänsten den 1 oktober 2019 och en intervju med Linda hittar ni i O-Ringentidningen som kommer i mitten på mars.

Varmt välkommen till O-Ringen Linda!

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision