Parkeringsplatser etapp 1 och 2 är nu tillgängliga för köp

Nu kan du som ska delta i OL och MTBO etapp 1 och 2 boka parkeringsplats i Finspång. För deltagare i MTBO etapp 3-5 finns också möjlighet att boka parkeringsplats i anslutning till arenorna. Boka på oringen.se.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Parkering O-Ringen

Under O-Ringen Kolmården 2019 kommer gratis etappbussar att rulla till samtliga etapper. Till etapp 1 och 2 på Arena Grosvad i Finspång avgår bussarna från O-Ringenstaden på Himmelstalund. I komplement till etappbussar finns för dessa etapper också möjlighet till parkering i Finspång med 1500-2300 m gångväg till arenan. Parkeringsplatserna säljs från och med 21 december på oringen.se, under Anmäl & Boka. Observera att inga andra lösningar på parkering kommer att tillåtas i Finspång under etapp 1 och 2. Vänligen respektera de samverkande myndigheternas och O-Ringens beslut och plan för att främja säkerhet och framkomlighet genom att enbart nyttja avsedda parkeringsplatser eller välja att åka buss.

För att underlätta framkomlighet erbjuder vi två separata parkeringar i Finspång. Parkeringen Finspång Öst är avsedd för er som kommer på väg 51 från Norrköping till Finspång. Parkering Finspång Väst är avsedd för er som kommer på väg 215 från Skärblacka eller väg 51 från Örebro till Finspång. Från båda dessa parkeringar är det 1500-2300m till Arena Grosvad på asfalterad eller hårdgjord grusgång/cykelväg. När du bokat din parkeringsplats skriver du ut bokningsbekräftelsen och placerar den sedan väl synlig i framrutan på din bil den 22 och/eller 23 juli, kontroll sker vid infart till parkering. Kostnaden för parkeringsplatser i Finspång är 100 kr.

Deltagare i MTBO med behov av cykeltransport erbjuds parkeringsplatser vid Arena Vrinnevi 24 juli samt i närheten av Arena Yxbacken 26 samt 27 juli. Kostnad 50 kr. Vänligen respektera att dessa platser enbart ska bokas av tävlande i disciplinen MTBO, kontroll kommer genomföras. För andra tävlande och publik till Arena Yxbacken finns följande val av transport till arenan: etappbussar från O-Ringenstaden samt Bråvalla, cykel eller gång.

Vi ses ute på arenorna!

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision