8600 redan anmälda till O-Ringen Kolmården 2019 i Norrköping!

Intresset för O-Ringen Kolmården 2019 i Norrköping är mycket stort och prognoserna pekar mot ett stort deltagarantal och en riktig folkfest under vecka 30 nästa sommar.

I samband med O-Ringens första anmälningsstopp, som var på torsdagen, strömmade det in tusentals anmälningar och i dagsläget är hela 8600 deltagare anmälda.

- Jag tycker det är enormt roligt och blir varm i hela hjärtat av att hela 8600 personer redan anmält sig till O-Ringen Kolmården 2019 i Norrköping i sommar. Det är en väldigt positiv start som ingjuter ännu mer energi i organisationen och ger oss bekräftelse på att konceptet O-Ringen Kolmården 2019 är attraktivt.

Målen var högt satta och att man är på god väg att nå sina mål indikerar det fina anmälningsläget. Men tro inte att anmälningssuccén får funktionärsföreningarna att dra ner på takten, snarare tvärtom.

- Det allra viktigaste för oss är att de som kommer hit får en bra upplevelse men självklart ser det väldigt positivt ut med anmälningsläget och det ger oss en indikation på att det ganska tuffa mål vi satt upp att nå över 20 000 deltagare, kan vara nåbart. Vi måste fortsätta jobba hårt med förberedelser och marknadsföring och det är jag helt trygg i att hela vår organisation kommer att göra, avslutar Tomas Öberg.

Vi hälsar alla deltagare varmt välkomna till O-Ringen Kolmården 2019 i Norrköping!

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision