Missa inte chansen till 30% rabatt fram t.o.m. 1 november!

Det första anmälningsstoppet närmar sig nu med stormsteg och anmälningarna till världens största orienteringsäventyr O-Ringen Kolmården 2019 strömmar in för fullt!

Trolsk Kolmårdsterräng väntar i sommar!

Trolsk Kolmårdsterräng väntar i sommar!

Vi är enormt stolta och inspirerade över att kunna erbjuda ett koncept där vi har satt GEMENSKAP och NÄRHET i fokus. Årets koncept med kombinerade arenor för grenarna OL och MtbO gör att familjer och kompisar aldrig behöver åka till olika platser utan kan delta samtidigt på samma plats och detta utan att göra avkall på orienteringsupplevelsen. Ett koncept med en kompakt O-Ringenstad full av aktivitetsmöjligheter, inte minst för barn och ungdomar och där alla ges möjligheten att bo med sina klubbkompisar på fina gräsytor.

Vi är också väldigt glada över att veta att ni deltagare kommer att få uppleva en helt unik terränglåda i form av KOLMÅRDSTERRÄNGEN. Det blir en vacker, ja emellanåt rent av trolsk upplevelse. Det blir ett riktigt roligt orienteringsäventyr för alla!

Just äventyr, det är kommer ni att få uppleva, både stora som små, inte bara i skogen utan också ett riktigt roligt semesteräventyr vid sidan om skogen, t.ex. i form av Kolmårdens djurpark med Världens bästa bergochdalbana i trä, Wildfire, samt Bamse och hans vänner.

Varmt välkommen att uppleva äventyret nästa sommar och missa inte chansen att spara lite av semesterkassan genom att anmäla er senast 1 november och få 30% rabatt!

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision