Boende under O-Ringen Kolmården!

Gemenskap och närhet - två nyckelord som beskriver årets O-Ringenstad.

O-Ringenstaden hittar du mitt i Norrköping på Himmelstalunds sportfält. Vi har i år en kompakt O-Ringenstad med en samlad camping för alla. Mitt i O-Ringenstaden hittar du O-Ringentorget, här kommer det erbjudas flera möjligheter till gemenskap och aktiviteter.

På campingen finns det 2450 platser. Campingplatserna kommer att förläggas inom en radie av 1 km från O-Ringentorget. Möjliga perioder för bokning av campingplats är hel vecka (18-28 juli) eller halv vecka (24-28 juli).

För dig som vill uppleva atmosfären i O-Ringenstaden men inte bo i tält eller husvagn erbjuder vi en unik boendemöjlighet. Det kommer att erbjudas cirka1000 sängplatser inomhus, mestadels i rum om fyra till åtta bäddar, mitt i O-Ringenstaden. Detta boendealternativ kommer bli bokningsbart i vår portal under vecka 42.

Vill du inte bo i O-Ringenstaden kan du exempelvis hyra ett hus eller rum av någon trevlig östgöte eller sörmlänning! Eller varför inte bo hela klubben tillsammans i ett församlingshem? Besök bokningsportalen för att välja mellan en rad olika privata boendealternativ i hela regionen!

Norrköpingsregionen erbjuder också ett stort utbud av bekväma hotell, pensionat och vandrarhem.

Varmt välkomna till O-Ringen Kolmården i Norrköping!

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision