Många aktiviteter på O-Ringentorget

Massor att göra på O-Ringentorget. Välkomna till en vecka full av aktiviteter eller bara skönt orienteringshäng.

O-Rngentorget vid Fjällräven Arena vackert belägen vid vattnet i centrala Örnsköldsvik

Vi är stolta över att presentera ett O-Ringentorg beläget mitt i händelsernas centrum! O-Ringen Höga Kusten har valt ett koncept med staden Örnsköldsvik som nav. Härifrån nås samtliga etapper på cykel. Mitt i detta nav ligger O-Ringentorget, vid Fjällräven Center, som ett pulserande sporthjärta

Deltagarservice, marknadsgata och stora scenen
Här finns deltagarservice och en levande marknadsgata som innehåller allt från försäljning till valkampanjande politiker sida vid sida med Svenska kyrkan, försvaret och IOGT. Alewalds representerar årets sporttält och har försäljning i ett 1200 kvadratmeter stort tält.
Chans till återhämtning finns i tält för massage och kontemplation. Varför inte prova på skidskytte och O-Skytte?
Kommande O-Ringenår, fram till 2021, finns givetvis på plats och lockar med erbjudanden. Njut av havet i en havskajak eller en vattenskoter. Detta och mycket mer hittar ni på O-Ringentorget vid Fjällräven center.

Aktivitetshuset Sliperiet
Besök fantastiska aktivitetshuset Sliperiet med aktiviteter varje dag mellan 15 och 21 (uteaktiviteter från kl. 12). Allt från sport till kultur. Spela pingis eller utmana kompisarna på tv-spel eller fotbollsmatch, testa grafitti och streetdance eller måla en tavla. Se en film eller jamma på en gitarr och mycket mer. Öppet för alla ungdomar, barn under 8 år i målsmans sällskap

Utflyktstips
Säkra ditt besök till din HögaKustenfavorit och boka aktiviteten genom att besöka turistinformationen i Höga Kustentältet. De kan guida dig till allt Örnsköldsvik och Höga Kusten erbjuder!

Kanske drömmer du om att flytta hit? Här finns ett gäng med arbetsgivare från företag, kommun och organisationer som gärna skulle vilja träffa dig och tala jobbmöjligheter.

God mat och underhållning i inre hamnen
Ät en god middag till trubadurtoner och heja fram alla vinnare från O-Ringenscenen. I Fjällräven Centers entré håller restaurangen Guldbaren öppet. Vi har även ett mäktigt restaurangtält med generösa öppettider och fullständiga rättigheter. Eller ät en burgare, glass eller en salt rem i väntan på att Folksam tvättar dina kläder.

Inne i Fjällräven Center hålls tänkvärda föredrag med idrottskoppling. O-Ringenradion finns på plats med fullmatat program med t ex Radio O-Ringen med Liveloxtimmen och Bauhausresan.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision