Startlistorna är nu publicerade

Nu kan man hitta startlistorna. Nu finns startlistorna publicerade på live.oringenonline.selänk till annan webbplats. Startlistorna med starttider för Elitklasserna, MtbO och PreO publiceras senare.

Bild startlistor


Vid frågor om starttiderna, skicka mail till info@oringen.se

Många deltagare har fått en stämpelbricka (SI-nummer) angivet på live.orientering.se trots att man vid anmälan/bokning i år inte angivit detta. Detta beror på att en matchning mot Eventor har gjorts nu.

Observera att om man inte har något SI-nummer eller har ett felaktigt SI-nummer där är det ingen fara. Huvudsaken är att man har en stämplingsbricka med till start! På väg till start passerar du en verifieringsstation och visar det sig där att stämplingsbrickan du har med dig inte är kopplad till dig som deltagare så görs det där via en streckkod på din nummerlapp. Detta är en ny hantering från i år.

Vill du kan du gå in och byta/lägga till din stämplingsbricka manuellt på förhand om man vill. Detta görs via www.oringen.se/bytbrickalänk till annan webbplats . Den funktionen är dock inte aktiverad än, men blir aktiverad innan vecka 30.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision