Örnsköldsvik laddar för O-Ringen - i år med nyheten Challenge och "Kompistagg"

Nu är det två veckor kvar till O-Ringen Höga Kusten 2018 och Örnsköldsvik laddar för den stora folkfesten.

Vem eller vilka vänner vill du testa en etapp med? I år kan ni kompistagga varandra och skapa egen tävling i tävlingen. Läs om nya upplägget som passar alla från nybörjare till elit.

Årets nyhet är att i Challengeklass hittar du banor med olika svårigheter och längder där du kan utmana dig själv och/eller andra. Med funktionen "Kompistagg" är det lätt att skapa en egen tävling i tävlingen med kompisgänget, klubben eller kollegorna. Läs mer om Challenge här!

Du tävlar helt fritt, obundet kön och ålder, i respektive klass. I resultatlistan ser du alla som sprungit samma klass som dig, men det är också möjligt att filtrera resultatlistan i ett visst åldersintervall, på klubb eller "Kompistagg".

Kompistagg är för dig som vill utmana kompisgänget, klubben eller kollegorna. Genom att ange samma kompistagg vid anmälan kan ni lätt hitta och jämföra er mot varandra i resultatlistan.

Under O-Ringen finns många olika klasser och svårighetsgrader. Här kan du kolla in vilken klass och bana som passar dig. Det finns åtta olika svårighetsgrader att välja på, från nybörjare till svår. För varje klass anges vilken svårighet banan motsvarar med en benämning och en färg.

Här bokar du din egen O-Ringen upplevelse!länk till annan webbplats

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision