Gratis bussar mellan Örnsköldsviks centrum och Svedjeholmens camping

Swebuss

För att det ska vara enkelt att besöka vänner på olika campingar och O-Ringentorget kommer det att finnas en egen busslinje.

Alla ska kunna njuta av så mycket som möjligt under O-Ringen Höga Kusten 2018 och därför kommer vi att köra gratis busstransport mellan Svedjeholmens camping och centrala Örnsköldsvik, där central camping och O-Ringentorget ligger. Redan fredagen den 20 juli planerar vi att första bussen avgår. Vi beräknar att det kommer gå en buss var 10:e till 20:e minut beroende på behov och övrig belasting. En mer specifik tidtabell kommer närmare tävlingen.

Busslinjen startar på eftermiddagen och sista bussen går O-Ringentorget har stängt. För er som föredrar att cykla är det ca 5 km väl skyltad cykelväg.

Ps! Redan 1927 startade Örnsköldsviksföretagaren Sverre Eklund en busslinje mellan staden och ut förbi Svedjeholmen kallad ringlinjen. Detta i en buss tillverkad av Hägglunds & Söner som också är vår samarbetspartner som levererar bandvagnar till O-Ringen som är till gagn för vår säkerhet och sjukvård. Ds!

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision