Tävlingar som andas Höga Kusten

De första två etapperna är välkända marker för den som var med och sprang O-Ringen 1994. Etappmålet för avslutningsetappen då är detsamma som för etapp ett och två nu.

Ett tips är att ta cykeln de fem kilometrarna från centrala Örnsköldsvik (eller de cirka två kilometrarna från Svedjeholmens camping).

Etapp tre och fyra avgörs i Backsjö. Målet ligger vackert inbäddat mellan Visarbergen i väster och Backsjön i söder. För den som vill kommer det att bjudas på utmaningar, både fysiskt och tekniskt, men även den som gillar snällare orientering kommer att gilla detta område.

Fartfylld avslutning

O-Ringen avslutas på Skyttis som ligger ett par kilometer från O‑Ringentorget. Det är lämpligt att ta cykeln även till denna etapp. Här kommer ni att få uppleva högfartsorientering kombinerat med riktigt kluriga sluttningar. Vi lovar att värdiga segrare kommer att koras, men alla kommer att känna sig som vinnare när de tar sig ner mot Skyttis idrottsplats och sätter sista stämpeln på åsen ovanför de tusentals jublande åskådarna fredagen den 27:e juli!

Anmäl dig här!länk till annan webbplats

Läs mer om de olika etapperna...

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision