Med känsla och kunskap

Det är pirrigt och det är roligt. Från absolut bästa åskådarplats, så nära målgången som man bara kan komma, sköter jag mitt funktionärsuppdrag på O-ringen 2017 i Värmland.

GPStracking

Det blir en inblick i en helt ny värld. För även om jag med åren blivit en hängiven motionsorienterare har jag dålig koll på den breda eliten. Nu har jag med hjälp av GPS tracking med spänning följt Jonas Leandersson, William Lind och Magne Daehli och deras vägval i skogen. Jag har varit endast någon meter från Tove Alexandersson och jag har upptäckt att det kan skilja tio minuter mellan topplaceringarna även i eliten, så var det i D20 elit.

Som en bonus har jag kunnat följa kommentatorerna Per Forsberg med sidekick Rickard Olsson. Så mycket kunskap och vilken känsla. En avgörande betydelse för betyget på arrangemanget skulle jag vilja säga.

Och den västvärmlänning som jag numera är blir jag stolt och glad över löparnas recensioner. Det är tufft, det varmt och väldigt fina banor. Precis som det ska vara. Skjutsbol har levererat!

Gunilla Peterson

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision