Definitiv campingfördelning klar

Den slutgiltiga listan innehåller en del förändringar för att få en så bra fördelning och ”klubbgatukänsla” som möjligt. Det betyder att din plats i vissa fall kan ha flyttats en bit från den preliminära fördelningen. Kolla ordentligt innan du åker så att du vet vart du ska ta vägen när du kommer till O-Ringenstaden.

Camping i skymning

Slutgiltig campinglista

Nu kan du se den slutgiltiga campingfördelningslistan. Kolla din plats noga då det skett en del uppdateringar sedan den preliminära fördelningen, och lägg den på minnet så att du hittar hela vägen fram.

Den slutgiltiga listan innehåller en del förändringar för att få en så bra fördelning och ”klubbgatukänsla” som möjligt. Det betyder att din plats i vissa fall kan ha flyttats en bit från den preliminära fördelningen. Kolla ordentligt innan du åker så att du vet vart du ska ta vägen när du kommer till O-Ringenstaden.

OBS! Om du bor på område C så ska du välja den norra infarten om du bor på ruta C180-C312, och den västra om du bor på C001-C175. Vägvisning till O-Ringenstaden finns längs väg 61 vid Arvikas östra infart och från Gaterondellen i Arvika (korsningen väg 175 och väg 61). Därifrån följer du skyltning mot O-Ringenstadens camping och därefter in till ditt område (A-E) och din plats. OBS! Om du bor på område C så ska du välja den norra infarten om du bor på ruta C180-C312, och den västra om du bor på C001-C175.

Har du gjort sena justeringar är det inte säkert att uppdateringen finns med i listan.

Här hittar du den definitiva campingfördelningen.PDF

Brandsäkerhet

Campinggator och campingplatser är planerade och utplacerade för att följa brandskyddsmyndighetens krav. Det är därför förbjudet att använda ytor utanför de uppmärkta campingrutorna för uppställning av fordon och tält, m.m.

Underlag på campingen

Samtliga platser har gräs eller åkermark som underlag. Bor du i närheten av asfalt, tänk då på att det inte är tillåtet att borra, spika eller göra annan bestående inverkan på landningsbanans asfalt. Det får inte heller slås ned tältpinnar i linjen för landningsljusen längs landningsbanan, informationsskyltar finns uppsatta.

In- och utcheckning

Första möjliga ankomst är onsdag 19 juli klockan 12.00 och campingområdet stänger lördag 29 juli klockan 12.00. Du har rätt att nyttja din campingplats under den period som du har bokat, du hittar din period på bokningsbekräftelsen. Utcheckning ska ske inom bokningens sista dygn, undantaget är lördag 29 juli, då utcheckning ska ske senast 12.00.

Kan jag fortfarande boka plats?

Ja, det går bra både på oringen.se och via vår bokningsservice, men du kommer inte att placeras tillsammans med din klubb. Om du gör en sen bokning kan du få reda på din plats i förväg genom att kontakta info@oringen.se.

Kan jag boka en elplats?

Nej, alla 600 elplatser är slutsålda.

Kan jag byta till en större ruta?

Ja, men du kommer i så fall inte att garanteras plats tillsammans med din klubb. Ändring av bokningar sker via O-Ringens bokningsservice.

Vill du hyra en cykel under O-Ringen?

Det kommer finnas ca 75 cyklar att hyra under veckan. Läs mer om hur du bokar en av dem här.

 

Välkommen till O-Ringenstadens camping!

 

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision