Preliminär campingfördelning

Nu kan du se den preliminära campingfördelningen här på oringen.se. Vi kommer att publicera en uppdaterad version innan vi öppnar upp O-Ringenstaden på onsdag 19 juli, så håll utkik på oringen.se innan du beger dig mot Arvika och O-Ringen Värmland. 

Camping O-Ringenstaden

Campingen är indelad i fem olika områden (A-E). Ta reda på vilket område och vilken plats du bor på innan du anländer, så att du enkelt kan följa skyltningen in till din plats. Då minskar risken för kö.

Här finns nu definitiv campingfördelning.PDF

Har du bokat elplats?

För att vara säker på att få tillgång till avsedda eluttag, ta med en skarvsladd på 25 meter.

Det finns platser kvar

Sammanlagt finns 2 400 campingrutor, varav 600 har tillgång till el. I dagsläget har hela 2 363 campinggäster bokat in sig på O-Ringenstadens camping - upplagt för folkfest alltså!

Du kan fortfarande boka campingplats, men det finns ingen garanti att du får stå tillsammans med sin klubb. Samtliga elplatser är bokade.

Brandsäkerhet

Campinggator och campingplatser är planerade och utplacerade för att följa brandskyddsmyndighetens krav. Det är därför förbjudet att använda ytor utanför de uppmärkta campingrutorna för uppställning av fordon och tält, m.m.

Underlag på campingen

Samtliga platser som fördelats den 11 juli har gräs eller åkermark som underlag. Vid ytterligare bokningar kan det bli aktuellt med asfaltsunderlag, tänk då på att det inte är tillåtet att borra, spika eller göra annan bestående inverkan på landningsbanans asfalt.

Vägvisning

Vägvisning till O-Ringenstaden finns längs väg 61 vid Arvikas östra infart och från Gaterondellen i Arvika (korsningen väg 175 och väg 61). Därifrån följer du skyltning mot O-Ringenstadens camping och därefter in till ditt område (A-E) och din plats.

In- och utcheckning

Första möjliga ankomst är onsdag 19 juli klockan 12.00 och campingområdet stänger lördag 29 juli klockan 12.00. Du har rätt att nyttja din campingplats under den period som du har bokat, du hittar din period på bokningsbekräftelsen. Utcheckning ska ske inom bokningens sista dygn, undantaget är lördag 29 juli, då utcheckning ska ske senast 12.00.

Välkommen till O-Ringenstadens camping!

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision