Tove Alexandersson springer O-Ringen Värmland 2017

I startfältet på Elittouren har vi glädjen att presentera den 10-faldiga O-Ringevinnaren Tove Alexandersson.

Hon var förra årets suverän när O-Ringen gick i fjällterräng och nu får vi följa henne när hon försöker återupprepa den bedriften i den värmländska vildmarken.

- Tove är den största stjärnan vi har och hon kommer att lyfta hela Elittouren med sin närvaro, säger Jan Troeng, tävlingschef på O-Ringen AB. Han fortsätter: - Hennes tidigare prestationer på O-Ringen är enastående och hennes lopp på sistasträckan på 10MILA nu senast var urstark! Vi är väldigt glada att hon valt att delta på O-Ringen Värmland 2017, det kommer också att ge många av O-Ringens deltagare möjlighet att se Toves framfart på nära håll.

Tove Alexandersson sprint

- Jag ser verkligen fram emot en spännande vecka i Värmland, säger Tove Alexandersson. Hon fortsätter: - Jag gillar O-Ringens koncept väldigt mycket och har alltid värderat den tävlingen högt!

Totalt har den svenska världsettan vunnit O-Ringen tio gånger, varav fyra gånger som senior. Hon är det senaste i en rad av stjärnlöpare som är klar för årets tävlingar i Arvikatrakten. Sedan tidigare har bland andra Anna Bachman, Anne Margrete Hausken Norberg, Simone Niggli och Sara Hagström meddelat att de ska springa.

Tänker du delta på O-Ringen i sommar kan du passa på att boka din start senast den första juni så sparar du 20% jämfört med att efteranmälan. Här bokar du din start.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision