Boka boende inför O-Ringen Värmland

På O-Ringenstaden i Arvika erbjuder vi 2 400 platser.
O-Ringenstaden kommer att byggas vid Arvika flygfält på bekvämt gångavstånd till Team Westoms motorstadion, sista etappens arena. Men naturligtvis finns förstås fler boendealternativ.

Boda

På O-Ringenstaden i Arvika erbjuder vi 2 400 platser, varav cirka 500 är med el.

– På 500 av platserna kommer man att kunna få el. O-Ringenstaden kommer ligga på Arvika flygfält med bekvämt gångavstånd till sista etappens arena som är på Team Westoms motorstadion, berättar boendeansvarig Hans Wilhelmsson.

O-Ringenstaden ligger ungefär tre kilometer från Arvika centrum, som är en riktig småstadsidyll med all tänkbar service. Men det finns förstås fler boendealternativ.

– Det finns ganska gott om stugor och rum. Arvikaborna är gästfria och vana, inte minst sedan Arvikafestivalens dagar, att upplåta boende. Vi har hotell, pensionat och Bed & Breakfast i Arvika och Eda kommuner, vandrarhem och stugbyar. Valfjällets stugby har 80 platser fördelat på 28 stugor och det finns ett antal natursköna campingplatser.

Med det stora intresse som finns för O-Ringen i Arvika är det bra att vara ute i god tid med att boka ett boende. Boendemöjligheterna nära O-Ringenstaden är naturligtvis inte obegränsade.

– Alla kommer naturligtvis att hitta ett boende. Vi är ju värmlänningar. Vi ordnar det. Men ju senare man bokar, desto större är risken att man får åka en bit. Och om man bor en bit utanför, så vill vi helst att man ställer bilen vid vår parkering i Arvika och åker buss därifrån. Det kommer att bli smidigast för alla parter, säger Hans Wilhelmsson.

Du bokar enklet boende samtidigt som du bokar din start på här på oringen.se.


Anmälningssteg


Steg 1

Boka de starter, arenanära parkering och boende du vill ha på oringen.se, de läggs i en varukorg.


Steg 2
Boka eventuella tilläggstjänster som barnpassning, klubblottning och träningsrace.


Steg 3
Ange uppgifter för de som du bokat åt.


Steg 4

Betala med kort eller via faktura och du kommer via mail få en bekräftelse med värdebevis för vad du bokat.


Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision