Nu är det dags att anmäla sig till O-Ringen 2017

O-Ringen bjuder på en del nyheter inför 2017. En av dem är du nu kan boka både tävlingsstart, boende och kringtjänster direkt här på oringen.se.

Många på väg mot mål

Under O-Ringen Värmland 2017 kommer vi erbjuda flera olika typer av utmaningar i våra tre olika grenar orienteringslöpning (OL), mountainbikeorientering (MtbO) och precisionsorientering (PreO).

Inom respektive gren finns tävlingar för elit till nybörjare, och allt däremellan. O-Ringen vill erbjuda utmaning och äventyr för alla, oavsett ambition och nivå.

Nyheter

På O-Ringen i Värmlands vilda och vackra skogar 2017 har utbudet av tävlingar och klasser delvis förändrats.

En Elittour har skapats för samtliga elitklasser, från DH18E till DH21E. Alla klasser har en sprint som andra etapp. Nytt för i år är att vi erbjuder prispengar även i juniorelitklasserna.

Den klassiska 5-dagarstävlingen finns för samtliga grenar; OL, MtbO och PreO.

Det som förut kallades för Open, motionsklass och Challenge går från 2017 in i den öppna kategorin Eget upplägg. Med Eget upplägg har du möjligheten att skapa din egen vecka över 3–5 etapper. Det blir helt enkelt du, och inte arrangören, som väljer vilken längd och svårighetsgrad du får under veckan.

Har du tidigare sprungit Open, Motion, Challenge eller 3-days hittar du nu även motsvarande banor inom Eget upplägg. Eget upplägg finns för OL (20 banor att välja bland) och MtbO (3 banor att välja bland).

Se hela utbudet av tävlingar och klasser.

Läs mer om Eget upplägg.

Boka via oringen.se

När du bokar i år kommer du göra det direkt på oringen.se istället för i Eventor. Till O-Ringen Värmland 2017 har vi släppt ett ny sätt att boka tävlingsstart, boende och kringtjänster på. Du hittar knappar på oringen.se där det står "BOKA" vilka fungera som en vanlig webbshop.

Bokningen sker i fyra steg. I steg ett gör du val av tävling, boende och/eller aktiviteter. Till detta kan du sedan i steg två addera tilläggstjänster som familjelottning, kartpaket och liknande. I steg tre specificerar du klasser eller banor för din tävling och avslutar med betalning via kort eller faktura i steg fyra.

Här kan du läsa mer om att boka.

Anmäl dig redan idag

Första anmälningsstopp är 1 november 2016, då du kan boka till ca 30% lägre pris än ordinarie pris. Så anmäl dig redan idag på oringen.se!

  • Anmälningsstopp 1: 1 nov, till ca 30% lägre pris än ordinarie pris.
  • Anmälningsstopp 2: 1 april, till ca 20% lägre pris än ordinarie pris.
  • Anmälningsstopp 3: 1 juni, ordinarie pris.
  • Efteranmälan: kan göras från 1 juni fram till tävlingen startar till ca 20% högre pris än ordinarie pris.
    Efteranmälda kan inte garanteras plats i önskad klass eller placeras in i tid anpassad för klubblottning och liknande.

Här kan du läsa mer om anmälan.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision