Nu kan du ladda hem Stugkampen i Google Play och App Store

Var med i Radio O‑Ringens nya tävling Stugkampen som presenteras av O‑Ringen Värmland 2017 och vinn en fri start till just Värmland 2017

Thomas & Lena Jansson från Garphyttans IF

 Den nya frågesporten Stugkampen startas av Radio O‑Ringen varje dag med den första frågan under morgonpasset. Sedan lever stugkampen vidare under dagen då fler och fler frågor blir tillgängliga ända fram till sluttiden 17:00 då de som svarat bäst under dagen blir inbjudna till en finalomgång som körs live i Radio O‑Ringen.

När frågorna dyker upp i appen har du som deltagare 20 sekunder på dig att läsa och svara på frågan där det finns 4 svarsalternativ att välja bland. Är du snabb och chansar får du mer poäng men då finns riksken att du blir utan poäng om du svarar fel, tar du det lite lugnare och svarar så får du lägre poäng men du kanske lyckas pricka rätt oftare.

Ladda hem appen:

Stugkampen på App Store
Stugkampen på Google Play


 

Tävlingsregler:

För att delta behöver du ha svarat på samtliga frågor i appen aktuell dag. Arrangören har rätt att neka deltagare att gå vidare till final / vinna pris ifall arrangören misstänker fusk av deltagare. För att vinna måste korrekta kontaktuppgifter vara tillgängliga. Ifall arrangören av någon anledning inte får tag på deltagaren inom rimlig tid så får arrangören gå vidare och söka upp ny deltagare för att gå vidare till final. För deltagare under 18 år behövs målsmans godkännande. Arrangören är dommare i de fall tvivelaktigheter uppstår och har rätten att besluta utfall eller neka vinst av deltagare. Max 1 fri start per person under veckan, ifall samma person vinner en gång till så erbjuds annat pris till vinnaren. Arrangören bibehåller rätten att ta bort användare / redigera användarinformation om arrangören anser något vara oetiskt, kränkande eller på annat sätt skadligt för arrangörens varumärke.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision