Anmälan O-Ringen Värmland 2017 öppnad

Nu kan du boka din start till O‑Ringen Värmland på ORingetorget i Lindvallen.

Boda terräng och kontroll

”Efter flera år av förberedelser är det nu dags att öppna inbjudan till O‑Ringen Värmland 2017”, säger Christina Gabrielsson, generalsekreterare. ”Det här är en milstolpe för oss som arrangörer. Nu ska det bli spännande att se vilken respons vi får. Vi hoppas på många deltagare som vill upptäcka de fina tävlingsområden som vi valt ut, delvis i helt nya marker för orienterare”.

Under O‑Ringen Värmland 2017 finns det tävlingar för alla, från elit som kämpar om slutsegern över 5 dagar, till de som vill utmana sig själva i olika klasser och barn som har kul på Miniknat. I Värmlands vilda och vackra skogar 2017 är utbudet av tävlingar och klasser delvis förändrat:

  • En Elittour har skapats för samtliga eliklasser, från DH 18 E till DH 21 E
  • Den klassiska 5-dagarstävlingen finns för samtliga grenar, OL, MtbO och PreO
  • Har du tidigare sprungit Motion eller Challenge plockar du nu ihop din vecka under Eget upplägg. I Eget upplägg väljer du själv banor och vem du vill tävla mot, obundet av kön och ålder. Här finner du en översättningstabell för er som sprungit Motion eller Challenge tidigare år och vill ha vägledning i val av bana inför O‑Ringen Värmland 2017
  • Open eller Öppna banor hittar du nu under Etappstarter
  • Lära och prova på innefattar Inskolning, U-Klass, Prova på och Miniknat, alltså det som passat bäst till de som vill lära sig mer och provar på O‑Ringen/orienteringsssporten för första gången

Läsa mer om O‑Ringen Värmland 2017:s tävlingar och klasser under tävling.

Boka din start kan du göra hos de sköna värmlänningarna på O‑Ringentorget i Lindvallen. Bokningen på oringen.se kommer att öppna lite senare och du kommer då kunna boka allt från starter till boende och andra aktiviteter på en och samma gång.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision