Missa inte avslutningsfesterna

Redan på söndag kan du köpa biljett till O-Ringens tre avslutningsfester. Då öppnar försäljningen i Tävlingsexpeditionen på O-Ringentorget och arenorna.

disco

När O-Ringen är färdigsprunget, alla är duschade och några har besökt prisutdelningen är det tid för party.
För de yngre upp till 12 år, blir det disco på värdshuset i Gustavsbacken, kl 18.00-20.30 med DJ Erik ”house” Brasar.
Därefter fortsätter DJ Erik spela när vi släpper in ungdomarna 13-17 år i samma lokaler, kl 21.00-00.00.

Biljetterna kommer att finnas till försäljning från söndag på Tävlingsexpeditionen vid O-Ringentorget, Lindvallen och på arenornas Tävlingsexpedition. Priset är 50kr för 0-12 år och 100kr för 13-17 år.

Båda discona är alkoholfria. Godis och dricka kommer att finnas till försäljning. Först till kvarn, max antalbiljetter 600 st per disco. Förbeställda biljetter hämtas på Tävlingsexpeditionen från söndag.

Den traditionella avslutningsfesten med Festivalstämning för alla över 18 år kommer att hållas i ett festivaltält vid Östra Tandådalen, kl 20.00-02.00. Där bygger vi ett jättestort festivaltält för dans, mingel och partaj med DJ Leffe & Brasar och coverbandet Midnight Express.

Bussar kommer att transportera gästerna tur och retur från Lindvallen och Hundfjället till festen. Ingen alkohol fås tas med på bussarna. Bussarna går från respektive ställe mellan kl 20.00 och 21.00. Från festplatsen börjar bussarna gå kl 01.00 och sista bussen avgår kl 02.00.

Biljettpris 360 kr inkl bussning tur & retur samt lättare förtäring (streetfood) och dryck.

Biljetter säljs på Tävlingsexpeditionen vid O-Ringentorget, Lindvallen och på arenornas Tävlingsexpedition. Förbeställda biljetter hämtas ut på Tävlingsexpeditionen från söndag. Biljetterna köps /hämtas personligen med legitimation.
Först till kvarn, max antalbiljetter 2000 st.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision