Första nummerlappen utdelad!

Idag, onsdag, öppnade tävlingsexpeditionen på Lindvallen. Nu finns det möjlighet att hämta ut nummerlappar, efteranmäla sig på plats, köpa träningspaket och träningsrace och att förkovra sig i programtidningen fullmatad med information.

första deltagare

Först på plats att hämta ut sin nummerlapp var Angela Nilsson från Skellefteå OK, hon och maken kom till Sälen redan i söndags för att känna in stämningen och miljön. Angela har inte sprungit O-Ringen de senaste åren men lockades av Sälen och miljöerna runt fjällen.
- Just nu har vi husvagnen i skogen men på fredag flyttar vi till Kläppen, vi ser väldigt mycket fram emot O-Ringen, säger Angela.

- I dagsläget har vi drygt 17 000 anmälda deltagare till O-Ringen 2016, men vi ser att antalet ökar hela tiden. Det finns fortfarande lediga boenden och alla som är sugna på fjällorientering ska verkligen passa på att komma hit till Sälen, säger generalsekreterare Jimmy Birklin.

Runt tävlingexpeditionen på Lindvallen byggs O-Ringen torget för fullt, med marknad, scen för prisutdelning och underhållning, Radio O-Ringen och mycket mer. På fjället ser man fler och fler färgglada löpare eller mountainbikeåkare och snart är Sälen fullt av orienterare redo för start på första etappen på Högfjällshotellet på söndag.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision