Var med i Bauhausresan – Radio O-Ringens stora frågesport

Hitta en allmänbildad vän och anmäl er som ett lag till Bauhauseresan, skön frågesport i tydlig ”På spåret”-anda.

Vinnare Bauhauseresan 2015

Vinnarna av Bauhauseresan 2015

För sjunde året på raken bjuder Radio O-Ringen in till en skön frågesport i tydlig ”På spåret”-anda. De första fem åren höll sig tävlingen inom Sveriges gränser men numer så är hela världen spelfält. Bra att ha är allmänbildning, geografikunskaper samt en viss revana.

Tävlingen vänder sig till 2-mannalag, helst från samma klubb, som går en match för att ta sig vidare på stegen mot den hägrande finalen. De som har utmärkt sig mest genom åren är OK Orion där Lena och Johan Schwarz vann två raka segrar men föll i fjolårets final. En chansning på den sista resan gick inte hem, de tryckte redan på 10-poängsnivån och svarade Wellington men det rätta svaret var Auckland.

Nu är det dags för en ny omgång och nu vill Radio O-Ringen ha in anmälningar till årets upplaga av Bauhausresan. Vi kommer att köra tre kvartsfinaler vilket innebär att vi ska ha sex lag som kämpar om de 10 000 kronor i presentkort på Bauhaus som vinnaren kammar hem.

Från kvartsfinalerna tar sig de tre vinnarna plus en ”lucky loser” vidare till semifinalen. Finalen kommer som vanligt att sändas torsdag kväll från Radio O-Ringens studio i Lindvallen.

Anmäl er till Bauhausresan genom att skicka ett mail till radio@oringen.se. Namn och klubb samt ett telefonnummer för kontakt vill vi ha i anmälan.

Välkomna till Bauhausresan 2016.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision