Välkommen till Miniknat

Skogens djur, tomtar och troll och fjällen sommar som vinter. O-Ringen Sälen bjuder de minsta tävlande, alla miniknatar, på spännande upplevelser i fjällen i sommar.

Miniknat

I anslutning till varje arena, på varje etapp, finns en Minikatsbana. En kort bana för de allra yngsta där de får följa snitslar anpassade till dagens tema. Här får varje deltagare en nummerlapp, en karta och ett enklare pris vid målgång. Längs med banan stämplar barnen vid kontroller med sportident-pinne.

Etapperna har olika teman, vilket märks på snitslingen, kontrollpunkterna och aktiviteterna längs med banan. Varje dag kan man också få träffa älgen Ringo. Här går/springer alla i sin egen takt och förälder/anhörig ansvarar för barnen på banan.

Etappernas teman
Etapp 1: Fjäll sommar
Etapp 2: Dalarna
Etapp 3: Fjäll vinter
Etapp 4: Skogens djur
Etapp 5: Tomtar och troll

Samling
Miniknatet håller till i ett skogsområde i anslutning till arenan för varje etapp. Håll utkik efter skyltning eller titta på arenakartorna.

Sportident
För att undvika köer ser vi gärna att miniknatarna har med sig egen sportident-pinne, föräldrars pinnar går utmärkt att använda. Det kommer även att finnas ett antal sportident-pinnar för utlåning.

Kostnad
Vet man att man ska delta i Miniknat alla dagarna (5 etapper) så rekommenderar vi att man köper start för hela veckan (180 kr) på tävlingsexpeditionen.
Det går fortfarande att anmäla sig via Eventor, mera information finns härlänk till annan webbplats
Föranmälda har en egen startfålla för att undvika köer.

Miniknatet kostar 60 kr/dag vid anmälan på plats. Vid Miniknatsstarten kan man betala med kort eller kontant.

Öppettider
Miniknat är öppet 8:30-14:30.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision