VM-laget laddar i Sälen

Igår presenterades VM-laget till hemma-VM i Tanum/Strömstad. 18 blågula löpare ska kämpa om medaljerna i Bohuslänsterrängen. Laget finns på plats i Sälen i sommar.

tove

Foto: Stina Loman

Under O-Ringen i sommar har du chansen att möta VM-laget. De finns på plats i Sälen, laddar med träning och tävling i den fina fjällterrängen.
Måndag kväll (25/7) står de på scenen innan prisutdelning, efter intervjuer blir det autografskrivning på idolkort.

Hela laget har ännu inte bestämt sig för om det ska delta i O-Ringen, men den lysande stjärnan Tove Alexandersson kommer till start. Hon kommer att få tufft motstånd från norska Anne Margrethe Hausken Nordberg. VM-lagets Anna Backman, Alva Olsson och Sara Hagström kommer också till start i damelitklassen i Sälen.

Även herrarna har ett starkt och spännande startfält i sommar redan nu vet vi att VM-klara Jerker Lysell, Martin Regborn, Albin Ridefelt och Emil Svensk har bestämt sig för att springa. De kommer att få det bästa tänkbara motståndet från flera internationella stjärnor med Thierry Gueorgiou som den på papperet tuffaste.

Än är det drygt månaden kvar till start i O-Ringen, det går fortfarande att anmäla sig och få möjlighet att träffa ett laddat VM-lag på plats i Lindvallen.

Mera om VM-laget kan du läsa härlänk till annan webbplats

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision