Busshållplats Tandådalen

Kortare gångavstånd och smidigare resor blir det nu för boende i och kring Tandådalen. Beslut är fattat om busshållplats Tandådalen.

Swebus O-Ringen

Förra månaden skickade vi ut en enkät till alla anmälda deltagare för att få bättre underlag för planeringen av trafik och resor under O-Ringen Sälen. Tack till alla er som svarade och på så sätt gav oss bra underlag i logistikplaneringen!

Som ett resultat av enkätsvaren har vi nu beslutat att införa en ny busshållplats i Tandådalen. Det gör att det blir kortare gångavstånd och smidigare resor för de som bor i Tandådalen-området. Samtidigt har vi hittat lösningar på övriga trafik- och logistikfrågor på ett effektivt sätt.

Under O-Ringen Sälen beräknas sammanlagt runt 200 000 resor att göras mellan fem olika busshållplatser (Hundfjället, Tandådalen, Högfjällshotellet, Lindvallen och Kläppen) och tävlingsarenorna vid Högfjällshotellet och Lindvallen. Det innebär både ett rejält rekord i bussresor under ett O-Ringen och en stor logistikplanering. För att reselogistiken ska fungera för såväl bussresenärer, cyklister, fotgängare och de som tar bilen, är det viktigt att du som deltagare följer arrangörens information. Den informationen kommer du att hitta både i programtidningen, på webben och i O-Ringens app.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision