Hög tid att anmäla sig före ordinarie anmälningsstopp den 1 juni

Gemenskap med klubben och vänner är något många nämner som en viktig del av ett O-Ringen. I år ser det ut att kunna bli mycket gemenskap när många redan har anmält sig.

Publik och flaggor vid arenan O-Ringen

Det är till och med så många som anmält sig att deltagarrekordet från O-Ringen Falun 1985 på 25 021 anmälda deltagare är inom räckhåll att slå. Fjällmiljön lockar med vacker natur och en annan typ av orientering än vad som återfinns i andra delar av Sverige.

Bekvämt boende i stugor och lägenheter, ofta med delar av klubben runtomkring borgar för att det kommer kunna bli en härlig gemenskap under veckan. Det finns fortfarande boende kvar på fler olika ställen och på www.hyrboende.selänk till annan webbplats kommer det löpande in nya objekt. Olika alternativ hittar du här.

Funderar du på att vara med och uppleva O-Ringen Sälen 2016 med fina tävlingar och mycket gemenskap? Nu är det hög tid att anmäla sig. Den 1 juni är det sista ordinarie anmälningsdagen, efter det tillkommer efteranmälningsavgifter på 30- 50% beroende på när du anmäler dig.

Du anmäler dig här.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision