Artic Paper Grycksbo partner till MTB-O

O-Ringens yngsta tävling Mountainbikeorientering (MTB-O) samarbetar i sommar med Artic Paper Grycksbo.
- Då O-Ringen genomförs i Dalarna med ett mycket stort deltagande och uppmärksamhet kändes det naturligt att vara med och bidra till evenemangets genomförande som sponsor, berättar Michal Fejér, VD Artic Paper Grycksbo.

kajsa

MTB-O, orienteringssportens yngsta gren, avgörs över tre etapper i den fina cykelterrängen i Rörbäcksnäs.
- Vi är mycket glada över vårt samarbete med Artic Paper Grycksbo, och ser fram emot att bjuda på superfin terräng och spännande och utslagsgivande banor för de tävlande, berättar Jimmy Birklin, generalsekreterare i O-Ringen Sälen, och fortsätter

- Vi hoppas också kunna locka nya att testa MTB-O, på plats i Rörbäcksnäs kommer det att finnas möjlighet till instruktioner för den som tidigare inte provat sporten.

O-Ringen Sälen 2016 hoppas kunna slå världsrekord i antal deltagare på en orienteringstävling, det innebär drygt 25 000 tävlande.
För Artic Paper Grycksbo är samarbete viktigt av flera anledningar, VD Michal Fejér förklarar;
- Arctic Paper Grycksbo utgör en viktig del i Dalarnas näringsliv och vi ser även utifrån det perspektivet att det är viktigt att bidra till näringslivsutvecklingen genom O-Ringen.
- Skogsindustrin är en spännande bransch i omdaning och för att möta nya marknadskrav är vi i behov av unga modiga medarbetare. Då kändes MTB-O, som är en tuff och spännande gren, naturligt att samarbeta med under O-Ringen.
- Tävlingsgrenen kräver uthållighet och skärpa vilket kan liknas med vårt papper från bruket här i Dalarna. Pappret, Arctic och G-Print är vida kända för sin körbarhet och tryckbarhet som älskas av våra kunder över hela världen och även används till O-Ringens kartor.

Här finns mera info om MTB-O i Sälenlänk till annan webbplats

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision