Tolkare av Ted Gärdestad spelar i Sälen

O-Ringen är mycket mera än en orienteringstävling. Sälen bjuder på många ett aktiviteter, upplevelser och underhållning. I anslutning till prisutdelningen den första tävlingsdagen kommer Johan Ericsson att tolka den populära artisten Ted Gärdestad.

Ted Gärdestad

O-Ringentorget i Lindvallen kommer att erbjuda olika aktiviteter som exempelvis Tough Race för barn och ungdomar. Där finns Experium med ett stort utbud, utställare, Team Sportiatältet, O-Ringenradion, och mycket mera.

Från stora scenen kommer det varje kväll att underhållas, och först ut, i anslutning till söndagens prisutdelning är Johan Ericsson som tolkar Ted Gärdestad.

Johan är mycket känd för sin tolkning av den populära artisten Ted Gärdestad och har bland annat arbetat tillsammans med Teds bror Kenneth Gärdestad.

Har du inte redan bestämt dig för att åka till Sälen, passa på nu, om du anmäler dig senast den 1 april har du 20% lägre avgifter, och på köper får du ta del av tolkningen av Ted Gärdestad och mycket, mycket mera. Information om anmälan hittar du här.länk till annan webbplats

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision