Sundsvalls OK största klubben just nu

Just nu är det 12 779 anmälda till sommarens O‑Ringen. Med några dagar kvar till den andra anmälningsstoppet den 1 april har vi tittat in i listorna, här kan du se vilka klubbar, länder och klasser som ligger i topp bland de som bestämt sig för att delta i Sälen.

Att intresset för Sälen är stort går inte att ta miste på, många har redan beslutat sig för att komma till sommarens O-Ringen. Idag är deltagare från 29 länder anmälda. Norge är största utländska nation med 925 som kommer till start, näst störst är Finland med 731 deltagare.

Största klubben just nu är Sundsvalls OK med 166 anmälda, följt av Tullinge SK som har 146 deltagare och Göteborg-Majorna OK varifrån 127 anmält sig.

Bland de utländska klubbarna ligger Finland i topp med Tamperen Pyrintö som har 77 anmälda tätt följt av Helsingin Suunnistajat som idag är 75. På tredje plats ligger norska Nydalens SK med 65 deltagare som bestämt sig för att springa i Sälen.

Det största klasserna är H45 kort, 330 anmälda och H50, 292 anmälda just nu. Största damklassen är D45 med 236 anmälda. Men även ungdomarna kommer till Sälen, klassen U1 ligger på femteplats med 247 anmälda.

Att O-Ringen är ett arrangemang för hela familjen går inte att ta miste på, till Miniknat är det 281 anmälda och redan nu har 85 bokat barnpassning hela veckan.

Ska du med till Sälen i sommar och fortfarande inte är anmäld. Passa på att anmäla dig nu, fram till och med 1 april har du 20% rabatt på anmälningsavgifterna, här hittar du information om anmälan.länk till annan webbplats

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision