O-Ringen i samarbete med ICA Nära

ICA fortsätter sitt samarbete med O-Ringen. Under arrangemanget i Sälen i sommar är det ICA Nära i Lindvallen och Sälens by som går in som tävlingspartner.

ICA Nära LIndvallen

- ICA är nöjda med samarbetet med O-Ringen. Vi i Lindvallen och Sälen minns ju O-Ringen 2008 och den efterfrågan det var på våra varor då, därför är det självklart för oss att var med i arrangemanget i sommar berättar Tomas Olsson, ägare ICA Lindvallen.

O-Ringen har haft ett bra samarbete med ICA lokalt sedan 2012. När arrangemanget nu kommer till Sälen är det därför naturligt att fortsätta. Lokalt i Sälen är det ICA Nära i Lindvallen och Sälens by som går in som partners.

- Vi var ju med redan 2008 när O-Ringen arrangerades senast i Sälen. Jag minns hur varorna tog slut och vi fick arbeta för fullt med att få fram mat till alla hungriga orienterare. Med den erfarenheten står vi nu bättre rustade att möte efterfrågan i sommar. Jag ser verkligen fram emot en vecka där det gäller att ha fulla hyllor för orienterarna gör av med mycket energi som ska fyllas på under en O-Ringenvecka, förklarar Tomas.

- Vi är glada att kunna fortsätta samarbetet med ICA i Sälen. Av erfarenhet vet vi att orienterarna handlar mycket mat under en O-Ringenvecka, berättar Mats Adolfsson, försäljningschef O-Ringen.

ICA Nära i Lindvallen och Sälen går in som tävlingspartners och samarbetet gäller O-Ringen i Sälen.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision