Rösta på Annika!

På måndag är det fest i Globen. Då ska 2015 års idrottare hyllas och vinnare av Jerringpriset utses. Ännu har du chansen att rösta på nominerade Annika Billstam.

Annika

2015 var året hon bestämde sig för att satsa till 100% på VM, en satsning som bar hela vägen fram. Annika Billstam lämnade Skottland och VM med ännu ett guld i bagaget. En fantastisk landslagskarriär gick mot sitt slut.
Framgångarna har burit hela vägen in i Globen, till gala och en av de åtta kvarvarande nominerade till Jerringpriset. Fortfarande finns det chans att rösta på Annika, det gör du här. Länk till annan webbplats.

Annika ha genom åren varit en flitig O-Ringendeltagare. I somras sprang hon i Borås och slutade på en fin fjärde plats. Med landslagssatsningen bakom sig kan hon nu delta i sommartävlingar som O-Ringen utan att ha fokus på ett kommande VM, om detta och mycket mera kan du läsa i en intervju med Annika på Metrias Blogg här. Länk till annan webbplats.
Vi hoppas förstås se Annika i Sälenfjällen, att hon som andra ska få njuta terrängen, de utmaningar som fjällen och skogen erbjuder, gemenskapen och folkfesten under sommarens O-Ringen i Sälen.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision