Vill du Campa i Sälen

O-Ringen i Sälen erbjuder drömboende inomhus i stugor, och många har redan bokat sitt boende. För de som hellre vill campa finns möjligheten både i Tandådalen och Kläppen.

Camping

Redan nu har många valt och bokat boende inför nästa sommar i Sälen. För dig som vill tälta, bo i husvagn eller husbil erbjuder arrangemanget Tandådalens och Kläppens Camping. Fortfarande finns det ca 150 platser lediga både i Tandådalen och i Kläppen.

Tandådalen är en av fjällvärldens äldsta campingar, idag modern och välutrustad. Bastun är centralt placerat på det så kallade Caravantorget, där det också finns tvättmöjligheter. Som gäst på Tandådalens Camping erbjuds trådlöst bredband till alla platser. På gångavstånd finns livsmedelsaffär, öppen måndag – fredag 10 – 18 och lördag 10 – 16.

Kläppens Camping erbjuder boende med utsikt över fjället och Västerdalälven. Här finns större gräsytor som passar bra om du vill tälta, ett stort utbud av aktiviteter såsom paddling i kanot, fiske, golf och bad. Campingen är välutrustad med tvättstuga, bastu, allrum, tv-rum, kök och matrum samt en livsmedelsbutik som är öppen varje dag.

Camping bokas i Eventor, tjänsterlänk till annan webbplats

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision