Thomas Westfeldt ny marknadschef på O-Ringen AB

Ny marknadschef på O-Ringen blir Thomas Westfeldt. Han kommer närmast från SJ, där han idag arbetar med kundinsikter.
- Jag är glad över att O-Ringen anställt Thomas. Vi har haft många bra sökande. Något jag ser extra mycket fram emot är hans erfarenhet av att kundanpassa tjänster och produkter förklarar VD, Henrik Boström.

Thomas W

Rekryteringen av ny marknadschef till O-Ringen är klar. Intresset för tjänsten har varit stort med många bra sökande. Valet föll till slut på Thomas Westfeldt som idag arbetar på SJ.
- Jag ser verkligen fram emot att få arbeta med O-Ringen. Att ta mig an utvecklingspotentialen i ”hittaut” samt O-ringen och samtidigt få arbeta med något som engagerar så många idéellt känns både utmanande och jätteroligt, berättar Thomas.

Idag arbetar han på SJ med kundinsikter, det uppdraget har Thomas haft de tre senaste åren. Tidigare anställningar är bland annat Tele 2, och fokus i arbeten genom karriären har varit att utveckla kunderbjudanden.
- Thomas erfarenheter kommer att vara till stor nytta för O-Ringen i det utvecklingsskede vi är. Med ”hittaut” ser vi också möjligheter till att locka nya deltagare till arrangemanget, beskriver Boström.

Thomas Westfeldts har sprungit orientering sporadiskt de tio senaste åren, framförallt för att det är bra att kunna som multisportare. Idag är det mest barnen, 7 och 10 år gamla som springer. O-Ringen har han deltagit på de två senaste åren
- I Skåne sprang jag själv några öppna banor, men i Borås var det fokus på att stötta barnen, berättar Thomas som nu ser fram emot att vara en del av arrangemanget i Sälen sommaren 2016.

O-Ringen har på kort tid rekryterat två nya medarbetare, Mika Numminen och Thomas Westerfeldt, som ersätter tidigare och nuvarande anställda Patrik Söderqvist och Henrik Bengtsson.
- Med Thomas och Mika på plats kommer O-Ringen att ha ett starkt team för att utveckla arrangemanget vidare, avslutar Boström.

Thomas Westfeldt börjar sin anställning på O-Ringen den 1e mars 2016. Hans placering är Huvudkontoret i Uppsala

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision