Boende under O-Ringen Sälen

Första anmälningsstoppet inför O-Ringen i Sälen närmar sig. Funderar du och din förening på att delta i Sälen, eller har ni kanske redan bestämt er men inte bokat boende. O-Ringen har kolla läget hos boendeaktörerna och fortfarande finns flera olika alternativ av boende ledigt. 

Önskar du campa så erbjuds camping i Tandådalen eller Kläppen, som finns att boka genom Eventor.

Stugor finns lediga på flera anläggningar och vill klubben bo tillsammans på en anläggning så finns det möjligheter bl.a. i Stöten, Kläppen eller SP Aktivitetscenter. Även Skistar har en del stugor kvar.

Enklast söker ni information hos respektive boendeaktör som ni finner länkar till via vår boendesida på oringen.se/boendelänk till annan webbplats
Söker ni hotellstandard kan bl.a. Högfjällshotellet erbjuda lediga rum.

Ett exempel på anläggning som kan erbjuda boende tillsammans för en klubb är SP Aktivitetscenter som ligger i Transtrand. Anläggningen har 54 rum och 139 bäddar fördelat på 4 st husbyggnader. Det finns enkelrum, dubbelrum med två enkelsängar alt våningssäng, 3-bäddsrum samt 4-bäddsrum med våningssängar. På anläggningen finns restaurang med 135 platser.

Vi rekommenderar också att söka boende genom privatpersoner som hyr ut sina stugor genom Hyrboende på O-Ringens hemsida. hyrboende.se/oringenlänk till annan webbplats

Länkar till O-Ringens boendesida med boendeaktörer och Hyrboende

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision