O-Ringenstadens camping fullbokad!

Intresset för att bo på O-Ringenstadens camping i Borås har varit populärt. Vi måste nu meddela att campingen är fullbokad. Vi etablerar en reservlista, och hoppas kunna tillsätta reserverplatser när camping-fördelningen är färdig. Förutom O-Ringen-staden så kan vi tipsa om Borås Camping.

O-Ringenstadens camping i Borås är nu fullbokad.
Vi inleder nu arbetet med campingfördelningen och när den är färdig så vet vi om det kommer finnas några ytterligare platser lediga.

För er som är intresserade av en campingplats så etablerar vi en reservlista, som vi sedan kan tillsätta ifrån. För att anmäla intresset för reservlistan så önskar vi att ni mailar oss era kontaktuppgifter på info@oringen.se
Skicka in namn, adress, telefonnummer så kommer vi ta kontakt med er så fort campingfördelningen är färdig, i nuläget räknar vi med första veckan i juli.
OBS! Bokning av campingplats efter 1 juni medför ingen garanti för placering tillsammans med sin förening!

Förutom O-Ringenstadens camping så kan vi tipsa om platser på Borås Camping, som ligger i direkt anslutning till etapp 5 vid Borås Arena. Bokning sker nu hos Borås camping www.borascamping.comlänk till annan webbplats  

Ett annat intressant boende är möjligheterna att boka sovkupéer i ett tåg som kommer att stå i O-Ringenstaden i Borås. Där finns fortfarande platser och möjligheter att boka in sig. Bokning sker via Eventor.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision