Fyrstjärnig camping i Sälen 2016

O-Ringen Sälen 2016 kommer att erbjuda ett drömboende, både för de som väljer att bo inomhus och för camparna. Caravan Club Tandådalen, fyrstjärnig camping, blir en av förläggningarna för de som väljer camping sommaren 2016.

-Det ska bli jättespännande att än en gång få vara delaktig i O-Ringen, säger Bill-Arne Andersson, verksamhetsansvarig Caravan Club i Tandådalen. 2008 när O-Ringen arrangerades i Sälen var Caravan Club en samarbetspartner.

-Många orienterare är medlemmar i Caravan Club, därför är det extra kul att få erbjuda vår fina camping till deltagarna sommaren 2016, förklarar Bill-Arne.

Arrangörerna av O-Ringen räknar med att de flesta kommer att välja att bo under tak i Sälen, men det kommer också att finnas deltagare som vill campa.

-Det är viktigt för oss att erbjuda bra alternativ både för de som vill bo inomhus och för de som vill campa. Caravan Club Tandådalen är en fyrstjärnig camping, med bekvämligheter och aktivitetshus för barnen, en riktig drömcamping, berättar Jimmy Birklin generalsekreterare i O-Ringen Sälen 2016.

-Skulle campingen i Tandådalen blir fulltecknad, där finns ca 700 platser, finns även ett samarbete med Kläppens camping. Vi räknar med att dessa platser räcker, åt alla campare även om vi inte har en traditionell O-Ringencamping, förklarar Birklin.

Bokningen av campingplatser öppnar fredag vecka 29 under O-Ringen 2015 i Borås. Bokningen sker via Eventor.

Ytterligare information om boendet i Sälen i form av Frågor och Svar.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision