Pod #59 - SHL:S bästa målvakt vann O-Ringen 2004 - Nu väntar slutspel i SHL med Frölunda Indians

I Radio O-Ringen Podcast miniserie "Orientering i blodet" möter ni denna gång Lars Johansson i Frölunda Indians i SHL.

Lars Johansson

Denna säsong har Lars Johansson varit en av SHL:s bästa målvakter. Rent statistiskt är han bäst.
-Jag har blivit bättre och bättre för varje säsong och den här säsongen är min klart bästa så här långt, säger Lars Johansson i Radio O-Ringen Podcast #59.

Lars Johansson är uppvuxen i Avesta, han är lillebror till Martin Johansson, numer en del av det svenska skidlandslaget. Det skiljer tre år mellan bröderna men det är inte bara det som skiljer dem åt.
-Martin har ett annat typ av psyke och även en annan motor. Det var därför jag ställde mig i målet, berättar Lars Johansson vidare i podden.

Hans ishockeyresa har gått från Avesta via Mora, Västerås och nu i Göteborg och Frölunda Indians. Han har tagit ett steg uppåt hela tiden och han skulle gärna vilja ta det ytterligare ett steg.
-Jag trivs fantastiskt bra i Göteborg och Frölunda men det är klart att jag vill testa mina vingar på ännu högre plan. NHL eller AHL skulle såklart vara intressant men bara ett utlandsäventyr skulle vara spännande, säger Lars Johansson.

Lyssna till ett intressant samtal med Lars Johansson, målvakt i Frölunda Indians. Detta är ett avsnitt i miniserien "Orientering i blodet".

Har ni synpunkter eller frågor, hör av er till radio@oringen.se.

http://hipcast.com/podcast/HdGG3tSslänk till annan webbplats

         

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision