Pod #58 - Efter 5 JVM guld, nu ska Sara Hagström jaga nya guld i seniorklassen  

Hon har haft en fantastisk juniorkarriär med hela 5 JVM-guld som främsta tecken på hennes framfart i juniorklasserna. Nu kliver Sara Hagström in i seniorklassen. Ett stort och spännande steg.

- Jag känner mig redo, har ju varit uppe en hel del redan i D21E-klassen, konstaterar Sara Hagström i Radio O-Ringen podcast #58.

Per Forsberg träffade Sara i samband med landslagets fys-läger uppe på Idre Fjäll. Ett soligt och vintrigt Idre som passar Sara Hagström fint. För skidor gillar hon.

Sara Hagström tog ett sabbatsår efter gymnasiet och flyttade då till Halden för att utvecklas som orienterare. Lite småjobb och mycket orientering på schemat men sedan blev det Göteborg och studier, efter mycket funderande.

- Det var verkligen inget lätt beslut men jag kände ändå att jag var sugen på att plugga, säger Sara Hagström som studerar till civilingenjör i samhällsbyggnad på Chalmers i Göteborg.

En bra plats att träna och vara på inför VM i orientering på hemmaplan i Bohuslän i augusti månad. Ett mästerskap som Sara Hagström ser fram emot.

- Klart jag vill vara med där men jag tar våren först och EM i Tjeckien i maj som ett första stort mål, berättar Sara Hagström i podcast #58.

Lyssna till Sara Hagström i Radio O-Ringen podcast #58.

Hör gärna av er med synpunkter eller idéer till radio@oringen.se.

http://hipcast.com/podcast/H5mv7KKslänk till annan webbplats


Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision