Pod #57 - Johan Runesson har hittat glädjen igen

I ett vinterregnigt Göteborg träffade Radio O-Ringen podcast en nytänd och motiverad Johan Runesson från Göteborg-Majorna OK. För ett drygt år sedan var läget ett helt annat.
- Jag tappade glädjen och glöden, motivationen var nere på noll, berättar Johan Runesson i pod #57.

 

Per Forsberg åkte till Västkusten för att kolla läget med den tidigare juniorstjärnan som nu tar sats mot VM i Sverige i augusti. Vägen dit har dock varit guppig. Upp och ner.

- Ja, i höstas var det sannerligen en berg- och dalbana men ett samtal med min mentala coach förändrade mycket, säger Johan Runesson i podden.

Johan Runesson som studerar till Sport Coach och som ska ha sin praktik i Århus på Jylland där han ska vara i tio veckor tillsammans med det framgångsrika danska landslaget under ledning av Lars Lindström.

-Det ska bli spännande att se hur de jobbar och för mig blir det också en chans att spetsa min teknik i den mer kontinentala terrängen, konstaterar Johan Runesson.

Lyssna till en Runesson som hävdar att allt handlar om glädje. Att innebandyn var sysselsättningen förra vintern och att han är en riktig sportnörd med Liverpool som favoritlaget bland alla andra.

Det är en spännande historia han berättar. Lyssna till Radio O-Ringen podcast #57 med Johan Runesson.

Hör gärna av er med synpunkter eller idéer till radio@oringen.se.

http://hipcast.com/podcast/H9bW6h7slänk till annan webbplats


Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision