Avlysning

O-Ringen Åre 2022 kommer att avgöras på flera olika arenor. Samtliga tävlingsområden är avlysta för all tränings- och tävlingsverksamhet till dess respektive etapp är avgjord.

Veckan inleds med ungdomsstafetten som avgörs inne i Åre by.

För OL kommer de två första etapperna att gå vid Arena Trillevallen. Den tredje etappen kommer att gå vid Arena Ånn och de två sista etapperna utgår från Arena Björnen.

Elittouren kommer att ha sin tredje etapp i form av en sprinttävling i Åre by, och i övrigt samma tävlingsområden och arenor som övriga OL-deltagare.

MTBO kommer att ha sina två första etapper utanför Östersund, där Jämtlands bästa område för MTBO finns. Den tredje etappen avgörs vid Arena Järpen under OL-deltagarnas aktivitetsdag. Under etappen kommer erbjudas prova-på-klasser.

Precisionsorienteringen kommer att gå i Vålådalen och i Järpen. Etappernas ordning och de exakta områdena är ännu inte beslutas och kan komma att ändras.

Samtliga tävlingsområden är avlysta för all tränings- och tävlingsverksamhet till dess respektive etapp är avgjord. Det är dock tillåtet att delta i löplopp och MTB-lopp på markerade leder utan karta. Skidåkning i preparerade längdskidspår och i pist är också tillåtet. I övrigt gäller kapitel 6.2. ”Tävling på lika villkor” i SOFT:s tävlingsregler.

Man ska t.ex. inte vandra fritt med karta i området om man tänker springa tävlingsklass OL.

Hittaut är olämpligt, gäller främst skidstadionområdet i Östersund om man tänker delta i MTBO.

Vill man delta på O-Ringen men har av någon anledning en god kännedom om tävlingsområdet går det bra att delta i våra Challenge- eller Etappstarter.

Länk till de avlysta områdena här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.!

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision