2012-05-04

Träffa oss på 10-mila eller under EM i Dalarna

Maj månad innebär både 10-mila och EM med 4 dagars publiktälingar i Dalarna. Passa på att besöka våran monter och tält under dessa tävlingar.
Kanske funderar du på något speciellt kring O-Ringen i Halland eller kommande års tävlingar, eller bara vill ge oss feedback i någon fråga, oavsett så är du välkommen förbi. Till EM hoppas vi även kunna bjuda på några överraskningar!

Lagomt till dessa event så har vi också tagit fram reklamjingeln: Vad är bäst med O-Ringen?

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar

KOMMANDE ÅR »

 • Radio O-Ringen podcast #39 Jerker Lysell
  O-Ringen 150423
  En skadeskjuten Jerker Lysell ser framåt. Sveriges stora sprintstjärna, Jerker Lysell Rehns BK är just nu oftare i badhuset än ute i spåret. En krånglande fot sätter stopp för vanlig träning varför det istället blir en hel del alternativ träning i simbassängen.
  Läs mer »
 • Årsstämma för O-Ringen AB, och ny styrelse-ledamot utsedd.
  O-Ringen 150422
  Under onsdagens årsstämma för O-Ringen AB så presenterades det första verksamhetsåret för O-Ringen som aktiebolag. I samband med årsstämman fastslogs också en ny styrelseledamot, Peter Öberg.
  Läs mer »
 • Få campingplatser kvar på O-Ringenstaden i Borås
  O-Ringen 150421
  Intresset för att bo på O-Ringenstadens camping i Borås är populärt. I dagsläget finns drygt 150 platser kvar att boka innan taket är nått. Så har ni inte bokat er campingplats än så finns all anledning att göra det. Förutom O-Ringenstaden så erbjuder vi camping även på Borås Camping.
  Läs mer »
 • Nu öppnar bokningen av sovkupéer i O-Ringenstaden i Borås.
  O-Ringen 150415
  Vi har tidigare berättat om möjligheterna att boka sovkupéer i ett tåg som kommer att stå i O-Ringenstaden i Borås. Nu öppnar vi alltså bokningen till dessa. Information och villkor presenteras i den här nyheten. Välkomna med er bokning!
  Läs mer »
 • 15 april öppnar boendebokningen O-Ringen Sälen 2016
  O-Ringen 150409
  Nu kan ni snart boka boende till O-Ringen Sälen 2016. Den 15:e April kl. 08.00 öppnar boendebokningen. Först ut är boendebokningen för föreningarna. Vill ni i klubben bo tillsammans så är det alltså hög tid att prata er samman och förbereda er inför 15:e april. På oringen.se/2016 finns all information ni behöver.
  Läs mer »
 • Reseerbjudande SJ
  O-Ringen 150408
  Ska du resa med tåg till O-Ringen i Borås i sommar är det en bra idé att använda SJ's bokningsmodul på vår hemsida för att få en billigare resa.

  Läs mer »
 • Stort intresse för sommarens O-Ringen i Borås
  O-Ringen 150402
  Intresset är stort inför årets stora folkfest, O-Ringen, som avgörs för femtioförsta gången. Efter andra anmälningsstoppets utgång den 1 april är hela 9604 deltagare anmälda. En bra siffra som innebär att prognosen pekar på uppemot 16-17 000 deltagare vid årets O-Ringen i Borås.
  Läs mer »

VÄRDKOMMUN

ANNONSÖRER

Flash is not installed.

Get Adobe Flash player

Other languages

Copyright © 2014 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls. Publiceringsverktyg: SiteVision