2012-05-04

Träffa oss på 10-mila eller under EM i Dalarna

Maj månad innebär både 10-mila och EM med 4 dagars publiktälingar i Dalarna. Passa på att besöka våran monter och tält under dessa tävlingar.
Kanske funderar du på något speciellt kring O-Ringen i Halland eller kommande års tävlingar, eller bara vill ge oss feedback i någon fråga, oavsett så är du välkommen förbi. Till EM hoppas vi även kunna bjuda på några överraskningar!

Lagomt till dessa event så har vi också tagit fram reklamjingeln: Vad är bäst med O-Ringen?

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar

KOMMANDE ÅR »

 • Information om avslutningsfesten
  O-Ringen 140724
  Årets avslutningsfest går av stapeln på ÅhusStrand. Här följer information om biljetter till både disco och bussningen ut till Åhus. Biljetterna köpes i tävlingsexpeditionen.
  Läs mer »
 • Bilder från Sölvesborgsetappen
  O-Ringen 140724
  Etapp fyra är i full gång och vi uppdaterar live-sidorna under hela dagen
  Läs mer »
 • Miljö- och säkerhet i fokus i Sälen 2016
  O-Ringen 140724
  Miljö- och säkerhets frågorna står i fokus vid O-Ringen i Sälen om två år.  Arrangörerna har därför engagerat två experter inom dessa sektorer i syfte att få tävlingen miljömärkt och certifierad.  Ett led i ambitionen att leva upp till högt ställda krav på miljötänk och säkerhet innebär att alla tävlande kommer att ”bussas” till de två tävlingsarenorna. Till och med cykeltrafik blir förbjuden i området under tävlingsveckan.
  Läs mer »
 • Följ DH 21 Elit via GPS tracking under etapp 4
  O-Ringen 140724
  Under etapp 4 så har du möjlighet att följa DH 21 Elit via GPS-tracking.
  Läs mer »
 • Sölvesborgsetappen i underbar bokskog
  O-Ringen 140724
  Idag under etapp 4 så intar O-Ringen Ryssberget. Precis som vid O-Ringens premiärår 1965 går dagens tävling i både Skåne och Blekinge. Fjärde etappen går i norra Europas största sammanhängande bokskog.
  Läs mer »
 • 5-Dagars Nostalgirace genomfört vid tre tillfällen under O-Ringenveckan
  O-Ringen 140723
  Totalt har ca 110 löpare har sprungit och provat på banor och kartor från premiärårets tredje etapp av O-Ringens 5-dagarsorientering år 1965.  Den varma väderleken gjorde nog att många valde badstranden istället för springa Nostalgiracet. De som sprang tyckte detta vara roligt och utmanande att klara av banan utan att  vända på kartan och titta på hjälpkartan som var en modern och nyreviderad karta.  För många var det en tuff prestation att springa och försöka hitta kontrollerna.

  Läs mer »
 • Aktivitetsdag eller vilodag?
  O-Ringen 140723
  Efter 3 etapper är det i dag uppehåll för de tävlande. Aktiviteter eller bara vila, vad föredrar du? Här ger vi lite tips på aktiviteter som du kan uppleva under aktivitetsdagen. Varför inte passa på att besöka Team Sportias tält på O-Ringentorget och spana in lite fräscha O-Ringensouvenirer.
  Läs mer »

VÄRDKOMMUN

ANNONSÖRER

Flash är inte installerat.

Get Adobe Flash player

Flash är inte installerat.

Get Adobe Flash player

Other languages

Copyright © 2014 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls. Publiceringsverktyg: SiteVision